Студенти кафедри МПА прочитали для школярів лекцію «Зростай у Львівській політехніці»

Кафедра менеджменту персоналу та адміністрування
Фото з лекції

У рамках проведення Наукових фестин Львівської політехніки з ініціативи доцентки кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Інституту економіки і менеджменту Лесі Струтинської студенти групи МЕ-38 Дарина Пупко та Роман Паливода зустрілися з учнями 9-А класу ліцею № 5 імені Іванни та Іллі Кокорудзів Львівської міської ради.

Учні почули про додаткові можливості для розвитку, які мають студенти Львівської політехніки. Волонтерство, участь у міжнародних проєктах, членство в студентських організаціях, тренінги з розвитку гнучких навичок – ці та інші теми жваво обговорювали на лекції. Студенти поділилися власним досвідом свого зростання, розповіли про те, як і де школярам можна знайти цікаві заходи для себе, дізнатись щось нове.

Також з інформацією про Львівську політехніку та Навчально-науковий інститут економіки і менеджменту виступив завідувач кафедри МПА Йосиф Ситник. Він розповів учням про особливості навчання в Інституті й запросив школярів вступати до Львівської політехніки.

Зустріч пройшла в невимушеній та доброзичливій обстановці. Сподіваємось невдовзі побачити учнів класу в рядах наших студентів!

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції