Стартап-школа Університету запрошує представників наукових спільнот і бізнесу на Tech Transfer MeetUp

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка заходу

Tech Transfer MeetUp – взаємовигідна кооперація бізнесу та науки для комерціалізації ідеї, трансферу знань, технологій та інновацій для синергічного розвитку й поширення наукових практик і налагодження мережі партнерських контактів.

До участі в обговоренні запрошують представників університетів, наукових спільнот та інституцій, що працюють над дослідженням і створенням інновацій, та представників бізнес-спільнот, які готові розвивати й комерціалізувати винаходи, а також представників органів національної влади та місцевого самоврядування.

Захід відбуватиметься 22 травня 2024 року з 10:00 до 16:30 у приміщенні Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» (вул. Академіка Колесси, 2).

Учасники зможуть долучитися до:

  • презентації результатів дослідження Tech Transfer Boost (ідентифікація наявного доступу до трансферу технологій, виявлення бар’єрів у місті Львові та визначення перспектив розвитку і подання розроблених дієвих механізмів стимулювання трансферу технологій від експертів Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій);
  • пітчингу технологічних рішень;
  • панельної дискусії «Підприємницький університет» за участю Назара Подольчака (керівник Наукового парку SID City), Назара Білоуса (LaMetric Time), Михайла Веселовського (ментор наукових стартап-проєктів навчальних програм Львівського ІТ Кластеру) та Миколи Брича (к.т.н., науковець у сфері телекомунікацій та радіозв’язку);
  • метчмейкінгу між представниками бізнесу та науки.

Реєстрація

Захід організовано за фінансової підтримки уряду Німеччини в рамках проєктів міжнародного співробітництва «Навчальні та експертні фонди» та «Інтегрований розвиток міст в Україні II», які реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Стратегічну експертизу для проведення заходу надала програма міжнародного співробітництва EU4Business: SME Recovery, Competitiveness and Internationalisation, яку спільно фінансують Європейський Союз та Уряд Німеччини і виконує GIZ Ukraine.