Магістри з управління проєктами Львівської політехніки навчаються у практиків

Кафедра управління проєктами Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

Чудовий приклад практичного підходу до навчання, який допомагає студентам зрозуміти, як теоретичні знання впроваджуються в реальному житті, отримали магістри спеціалізації «Управління проєктами» Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки.

29 квітня 2024 року на лекцію з дисципліни «Проєктне бюджетування та фінансове планування» (лектор – завідувач кафедри управління проєктами, д.е.н., професор Павло Ільчук) було запрошено фахівця-практика – директора компанії «Еліт-Клімат» Володимира Комарницького.

Цікаві практичні рекомендації від фахівця-практика дали змогу студентам отримати цінний інсайт у сфері управління проєктами з першоджерела.

Володимир Комарницький як директор компанії поділився своїм багатим досвідом і знаннями з управління проєктами, зокрема у сфері проєктного бюджетування. Розгляд практичних кейсів дав студентам можливість застосувати свої знання на практиці й розвинути аналітичні та проблемно-розв’язувальні навички.

Такі заходи не лише стимулюють активну участь студентів у процесі навчання, але й сприяють підвищенню їхнього інтересу до предмета й розумінню його застосування у практичній діяльності. Використання реальних прикладів і кейсів допомагає зрозуміти складні концепції та відчути їхню актуальність у сучасному бізнес-середовищі. Такі ініціативи безумовно сприяють підвищенню рівня підготовки майбутніх фахівців у сфері управління проєктами.

Кафедра управління проєктами висловлює щиру подяку Володимиру Комарницькому та запрошує інших фахівців-практиків ділитися досвідом з майбутніми проєктними менеджерами, які навчаються на спеціалізації «Управління проєктами».