Кафедра ПЕМ Львівської політехніки
Фахівці Політехніки демонструють мобільні роботизовані комплекси

11–12 травня 2017 року в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного проходила Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку озброєння та військової техніки Сухопутних військ».

Кафедра проектування та експлуатації машин Національного університету «Львівська політехніка» разом з автомобільно-дорожнім коледжем Університету представила в експозиційній частині конференції практичні розробки з напряму науково-дослідної роботи «Мобільні роботизовані комплекси». Учасникам конференції, офіцерам і курсантам академії було показано дві експериментальні моделі: колісну і гусеничну. Напрацювання кафедри також оглянув начальник академії генерал-лейтенант Павло Ткачук.

У забезпеченні функціонування машин та проведенні демонстраційної частини показу активну участь брали інженер Юрій Шенбор та студенти групи ОЛП-31 Святослав і Володимир Янчинські. За підсумками конференції доценту Романові Зіньку вручено сертифікат учасника, а Національний університет «Львівська політехніка» нагороджено дипломом за активну участь у науковому заході.

Фахівці Політехніки демонструють мобільні роботизовані комплекси Фахівці Політехніки демонструють мобільні роботизовані комплекси нагорода