Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Магістри

Такі настанови отримали магістри та спеціалісти Інституту інженерної механіки і транспорту під час отримання дипломів та з нагоди завершення навчання в університеті. У перші весняні дні документи про вищу освіту також отримали випускники Інституту адміністрування та післядипломної освіти й Інституту хімії та хімічних технологій.

Випускники ІІМТ – це магістри та спеціалісти роботомеханічних систем та комплексів, прикладного матеріалознавства, технології машинобудування, обладнання переробних і харчових виробництв, організації і регулювання дорожнього руху, організації перевезень і управління на транспорті, автомобілів та автомобільного господарства, машини і технологій пакування, обладнання електронної промисловості. З 201 випускника 34 отримали дипломи з відзнакою. Директор інституту Олексій Ланець побажав учорашнім студентам знайти цікаву й добре оплачувану роботу, аби ці дипломи знадобилися.

Серед 155 випускників ІХХТ – 41 диплом із відзнакою. Це спеціалісти і магістри хімічних технологій неорганічних речовин, органічних продуктів, переробки пластмас, біотехнології, бродильного виробництва, фармації тощо.

В ІАПО випустили 180 управлінців фінансово-економічною безпекою, управлінців проектами й адміністративних менеджерів. 35 випускників отримали дипломи з відзнакою. Завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Назар Подольчак, говорячи про часи змін, наголосив, що ми живемо в чудовий час, коли зміни приносять позитиви, лише треба знайти і відчути їх, вдосконалюватися і не зраджувати своїм принципам. Навіть те, що працедавець шукає доброго працівника, а не навпаки, для випускників сьогодення є чудовим шансом.

випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів