Запобігання поширенню коронавіусу 2019-nCoV

Олімпіада для вступників (2-й тур - 29.05.2020)

 

Міжнародна науково-практична конференція «Технології харчових продуктів і комбікормів»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів», яка відбудеться 22–25 вересня 2020 р. в ОНАХТ.

Проблематика конференції 2020

1. Digital - технології в харчовій промисловості і технологіях

2.Смарт-спеціалізація в харчових технологіях, як інструмент розвитку соціально-економічного потенціалу. Об'єднання промислової, освітньої та інноваційної галузей для визначення пріоритетних напрямків розвитку регіону.

3.Екологія, безпечність харчових продуктів. Тренди і виклики.

Робочі мови конференції: українська, англійська, російська.

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист46.02 KB