Запобігання поширенню коронавіусу 2019-nCoV

Олімпіада (додаткові бали при вступі): реєстрація

 

Міжнародна науково-практична конференція  «Розвиток харчових виробництв,  ресторанного та готельного господарств  і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність»

Запрошуємо вас узяти участь у роботі Міжнародної  науково-практичної конференції  «Розвиток харчових виробництв,  ресторанного та готельного господарств  і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність»,  що відбудеться  14  травня  2020 р. у Харківському державному університеті харчування  та торгівлі.

Запланеовано роботу таких секцій:

  1. Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії.
  2. Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі.
  3. Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів.
  4. Інновації в науковому і практичному товарознавстві.
  5. Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв.
  6. Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування.
  7. Управління якістю та екологічна безпека.
  8. Бухгалтерський облік, аналіз і аудит.
  9. Сучасний стан і перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України.
  10. Економіка підприємств харчування
    і торгівлі.
  11. Міжнародна економіка.
  12. Освіта як основа сучасного господарського розвитку.
  13. Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання.
  14. Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес.
  15. Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв
    і торгівлі.
  16. Управління розвитком бізнесу.

Робочі мови конференції: українська, англійська

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист3.35 MB