Дослідження студентів Львівської політехніки про дистанційне і комбіноване навчання

Кафедра ІМ Львівської політехніки
в аудиторії

Студенти першого курсу Львівської політехніки Наталія Халімончук (група ПС-14 кафедри теоретичної та практичної психології) і Владислав Кохан (група ІТ-11 кафедри інформаційних систем та мереж) провели дослідження й підготували тези доповідей про результати цих досліджень. Науковий керівник – Богдан Шуневич, професор кафедри іноземних мов.

Дослідження студентів денної форми навчання присвячені ефективності використання ними дистанційних курсів (ДК), розміщених у ВНС Львівської політехніки, під час вивчення дисциплін впродовж першого року навчання. Крім цього, студенти провели аналіз навчальних матеріалів, що розміщені на платформі масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» і стосуються їхніх дисциплін, які можна було б використовувати студентами як додаткові до ДК матеріали для успішного вивчення ними дисциплін на згаданих кафедрах.

21 листопада 2019 року Н. Халімончук виступила з доповіддю на ХІ науково-практичній конференції «Інформаційні комп’ютерні технології у вищій школі» у Львівській політехніці, а В. Кохан – на V Міжнародній науковій конференції курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Культура як феномен людського духу (багатогранність і наукове осмислення) у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

виступ виступ виступ виступ