Молочнокислі ферментовані напої на основі мікробіоти «Тибетський грибок»

Виробництво основане на вдосконаленні біотехнологічних процесів і полягає у поєднані традиційних для молочної промисловості штамів молочнокислих бактерій та нових видів мікроорганізмів з пробіотичними властивостями. На цій основі розроблено технологію виробництва молочнокислого напою «Тайран».

Основні переваги
  • розширюють лінійку молочнокислих продуктів;
  • є превентивними пробіотичними засобами для підтримання  задовільного стану шлунково-кишкового тракту;
  • можуть поєднуватись з різними органічними смаковими  домішками.
Вирішує проблеми

створення нових ферментованих напоїв із пробіотичними властивостями

Пропонуємо
продаж патенту, спільне доопрацювання розробки до промислового рівня
Право власності
ПУ на корисну модель № 87101 від 27.01.2014 р.
Підрозділи, яких стосується розробка