В Університеті відбудеться І етап Всеукраїнського конкурсу рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ»

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Заставка до конкурсу

Українське ядерне товариство оголошує Всеукраїнський конкурс рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ» 2021 року, який відбуватиметься за участю профільних закладів вищої освіти, зокрема Національного університету «Львівська політехніка».

Конкурс має на меті забезпечити:

  • залучення школярів і молоді до поглиблення та популяризації знань про ядерну енергетику, ядерну фізику;
  • підтримку обдарованої молоді, яка прагне розширити свій світогляд стосовно ядерної галузі в Україні та світі;
  • сприяння проведенню ефективної профорієнтаційної роботи зі школярами щодо вибору професії в енергетиці.

Учасниками конкурсу можуть бути учні старшої школи (9–11-х класів), молодь ліцеїв та гімназій, які цікавляться різними аспектами вивчення ядерної фізики та ядерної енергетики і прагнуть розкрити свої творчі здібності.

На конкурс приймають індивідуальні роботи у формі реферату або науково-дослідницької роботи, у яких відображено результати аналізу чи досліджень автора з обраної теми.

Конкурс проходитиме у два етапи.

  • І етап (відбірковий) відбуватиметься до 30 квітня 2021 року у Національному університеті «Львівська політехніка». Для участі у конкурсі кожен учень надсилає до 23 квітня 2021 року організаторам І (відбіркового) етапу на електронну адресу ttae.dept@lpnu.ua конкурсну роботу.
  • ІІ етап (фінал) проходитиме у травні 2021 року в одному з міст розташування профільних закладів вищої освіти (Київ, Одеса, Львів, Харків). Для участі у фіналі конкурсу організатори І (відбіркового) етапу до 10 травня 2021 року надсилають три кращі роботи. На цьому етапі за рішенням журі визначають переможців. Переможці, які вибороли І, ІІ, ІІІ місця, отримують дипломи та цінні призи; в номінації додаткового заохочення – грамоти й цінні призи; решта учасників ІІ етапу конкурсу одержують грамоти за участь та пам’ятні подарунки; керівники конкурсних робіт, які підготували переможців призових місць – відзнаку «Подяка» та пам’ятні подарунки.

Детальні умови конкурсу викладено у Положенні про конкурс.

Контакти:

Кузнецова Марта Ярославівна,
роб. тел. (032) 258 25 15,
моб. тел. (097) 946 64 18.

Приєднані файли