Триває перший етап конкурсу на здобуття Відзнаки на честь Героя Небесної Сотні, випускника Інституту геодезії Юрія Вербицького

Рада молодих учених при МОН
 Герой Небесної Сотні Юрій Вербицький

До 10 січня 2021 року включно триває перший етап конкурсу на здобуття Відзнаки на честь Героя Небесної Сотні, випускника Інституту геодезії Львівської політехніки Юрія Вербицького – відбувається подання заявок.

В пам’ять про Героя України Юрія Вербицького громадська організація «Родина Героїв Небесної Сотні» заснувала Відзнаку, яка буде мотивувати тих, хто, подібно до Героя, своїми науковими досягненнями, відданістю науковій доброчесності розбудовують Україну.

У 2020 році Відзнака присвячена вивченню наукового доробку Юрія Вербицького. Конкурс мотивує студентів, магістрантів та молодих вчених обрати тематичний напрямок досліджень і підготувати статтю про науковий внесок Юрія Вербицького в українську науку. Учасники конкурсу мають спеціально для участі у конкурсі підготувати наукову статтю, присвячену висвітленню наукового доробку Юрія Вербицького.

Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України запрошує 11 грудня 2020 року до прямого ефіру, присвяченого конкурсу. За участю організаторів в ефірі будуть обговорені мета проведення, умови участі у конкурсі, вимоги до оформлення робіт.

Докладніше про конкурс