За матеріалами сайту Львівської міської ради
Фото з нагородження

8 жовтня своє професійне свято відзначають юристи. З цієї нагоди мер Львова Андрій Садовий привітав працівників Феміди і нагородив їх подяками від громади міста Львова.

«Ніхто не має ні найменшого сумніву про значимість і важливість вашої роботи. Статус правової держави забезпечуєте ви. Вітаю вас з професійним святом. Залишайтеся на сторожі і на стороні закону», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Так, за сумлінне виконання професійних обов’язків, активну участь у розбудові правової держави, охорону прав і захист інтересів громадян та з нагоди Дня юриста подяки від громади міста Львова отримали 11 осіб. Серед них – двоє працівників Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка»:

  • Ірина Андрусяк – кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права;
  • Маргарита Носкова – кандидат юридичних наук, доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти, директор Центру інноваційних освітніх технологій.