Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі

Львівська політехніка завжди радо вітає своїх випускників. Цього разу до рідного університету навідався випускник кафедри хімічної технології переробки нафти та газу, а нині також заступник директора ТОВ «Оргтехдіагностика» Юрій Гриценко. Під час зустрічі зі студентами пан Юрій розповів про кар’єрне зростання, цікаві спогади зі студентських років, а також про особливості у своїй роботі.

– Дуже радий бути сьогодні знову в стінах рідного університету, а саме на рідній кафедрі. Одразу пригадуються всі веселі, цікаві навчальні роки, – зазначив Юрій Гриценко. – Бачу, що у вас, студентів моєї рідної альма-матер, горять очі, як колись було і в мене. Тому впевнений, що ви станете гарними випускниками, а потім і хорошими спеціалістами у своїй справі. Бо я знаю, що у вас є всі передумови для цього, адже Львівська політехніка підготує якнайкраще, у цьому на власному досвіді переконався. Єдине, що від вас нині потрібно, – приділяти більше часу навчанню.

Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі Фото із зустрічі