Анатолій Ігнатович, кафедра електронних обчислювальних машин
Фото зі змагань

У межах відзначення Міжнародного дня студентського спорту на Львівщині відбувся традиційний легкоатлетичний пробіг-естафета під гаслом «Від Сокільства – до Стрілецтва! Від Української спортивної асоціації до Національного олімпійського комітету!».

Понад 400 студентів з 10 університетів Львівської області взяли участь у символічному забігу на 500 метрів, а потім по четверо студенток та четверо студентів змагались в легкоатлетичних естафетах на дистанції 800 метрів.

У перших легкоатлетичних стартах сезону політехніки показали високі результати. Збірна команда студенток Національного університету «Львівська політехніка» у складі Аліни Вельган, Катерини Пономаренко, Наталії Люклян та Дар’ї Кулікової перетнули фінішну лінію забігу другими, виборовши срібні нагороди та поступились лише господарям змагань, – студенткам університету фізкультури. Хлопці були дещо менш успішними та фінішували третіми. Командну бронзу для Львівської політехніки вибороли Сергій Давидов, Віталій Комаренко, Назарій Пирсько та Максим Гайдучок.

Після нагородження переможців естафет зі словами привітань до студентів звернувся начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович, який подякував присутнім за небайдужість до спорту та вручив низку нагород. Серед нагороджених був і старший викладач кафедри фізичного виховання Львівської політехніки, відповідальний за спортивну роботу Сергій Пономарьов, який отримав подяку голови Львівської облдержадміністрації за вагомий вклад у розвиток фізкультурно-спортивного руху на Львівщині.

Зазначимо, що загальне керівництво та організацію заходу забезпечили Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського спільно з Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України та Львівським відділенням Національного олімпійського комітету України.

Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань Фото зі змагань