Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото з відкриття Coworking Space

Адміністрація постійно опікується створенням комфортних умов для своїх вихованців. Черговим кроком до покращення студентських буднів стала реалізація проекту Coworking Space – навчально-відпочинкового центру «Політехнік», простору для обміну ідей та комунікації.

Ще до офіційної презентації студенти мали змогу оцінити комфортність цього простору, урочистості з нагоди відкриття якого відбулись 29 вересня 2021 року. Саме завдяки працелюбному й активному політехнічному студентству сталося перетворення цього, колись занедбаного, місця в сучасний модерновий простір вільних ідей і думок.

Наразі навчально-відпочинковий центр «Політехнік» – місце, де можна перепочити, попрацювати на свіжому повітрі. Незабаром тут можна буде не лише зарядити свої пристрої, скуштувати смаколики, але й буде забезпечено постійний доступ до Wi-Fi мережі. Сьогодні ж, в час карантинних обмежень, простір просто неба активно використовують для здійснення навчального процесу, організаційних зборів органів студентського самоврядування, мистецьких заходів.

Завершуючи урочистості з нагоди відкриття Coworking Space, Центр талановитої молоді «Політехнік» привітав усіх присутніх виступом ансамблю «Перлина».

Фото з відкриття Coworking Space Фото з відкриття Coworking Space Фото з відкриття Coworking Space Фото з відкриття Coworking Space