Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Хмельницькі політехніки на Startup Прориві 2021

Хмельницька політехніка – один із лише двох навчальних закладів, що склали конкуренцію успішним стартаперам на конкурсі Startup Прорив 2021, який нещодавно відбувся на Арені Львів у рамках ХХ Міжнародного економічного форуму і Startup Expo. Організаторами конкурсу є програма Creative Spark, Tech StartUp School Львівської політехніки та Науковий парк SID City Університету.

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки був представлений провідними фахівцями технічного напрямку на чолі з директором, доктором економічних наук Вадимом Овчаруком.

Startup Прорив 2021 став майданчиком для обміну думок і налагодження співпраці з представниками бізнесу, які зацікавлені в розвитку українських технологій та готові фінансувати вдалі проєкти.

Політехніки ознайомилися з цікавими розробками, ідеями, взяли участь в актуальних дискусіях та обговореннях, почули успішних спікерів й отримали старт для нових починань.

На масштабній виставці було продемонстровано частину розробок викладачів і студентів Хмельницького політехнічного коледжу. Найбільше зацікавили та привернули увагу відвідувачів своєю оригінальністю, гнучкістю модифікацій та привабливою ціною експоновані прототип вантажного багатофункціонального дрона (гексакоптер) та інтерактивна панель (дошка).

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.