Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Фото із заходу

У 2021–2022 навчальному році навчальним планом передбачено, зокрема, вивчення дисциплін, пов’язаних із діяльністю банків та страхових компаній.

Викладачі кафедри фінансів, обліку і аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки і Наталія Батьковець, директор Коледжу інноваційних технологій ІППТ, планують залучати досвідчених фахівців банків та страхових компаній до участі у проведенні лекційних та практичних занять.

Зокрема, 9 вересня 2021 року в рамках співробітництва кафедри фінансів, обліку та аналізу з фінансово-кредитними установами у приміщенні Центрального відділення АТ «Кредобанк» відбулося практичне заняття на тему «Банківські операції».

Директор відділення Тетяна Грузденко розказала майбутнім фінансистам – студентам третього курсу Коледжу інноваційних технологій ІППТ – про основні види діяльності та функції відділення, а також про банківські операції, що здійснюються у відділенні.

Директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський ознайомив студентів з історією розвитку банку, прочитав дуже цікаву та корисну лекцію на тему «Історія сучасної гривні», а також відповів на запитання студентів.

Викладачі кафедри фінансів, обліку та аналізу ІППТ впевнені, що саме активна співпраця з банками та страховими компаніями дасть позитивний результат у вдосконаленні навчального процесу.

Захід відбувся з ініціативи Наталії Батьковець, директора Коледжу інноваційних технологій, та доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу Лева Кльоби.