За матеріалами сайту Львівської міської ради
Тетяна Крушельницька та Андрій Садовий

23 серпня, у День Державного Прапора України, у Львівській міській раді відбулося урочисте засідання за участю депутатів І демократичного скликання. Від громади міста під час урочистих зборів депутати отримали знак «Прапор України».

Окрім того, відзнакою «Золотий герб міста Львова» нагороджена кандидатка фізико-математичних наук, доцентка кафедри прикладної фізики і наноматеріалознаства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка», депутатка Львівської міської ради першого демократичного скликання Тетяна Крушельницька.

«Я б хотіла подякувати вам, депутати першого скликання, за мужність, бо тоді був дуже непевний і важкий час. Можливо ми збудували не цілком таку державу, як хотіли, не цілком правильно її збудували, але ми зробили дуже важливу сторінку нашого міста, нашої країни. Я дякую волі, що могла брати в цьому участь і дякую вам усім за те, що ми були разом», – наголосила Тетяна Крушельницька.

Завершилися урочистості підняттям Державного прапора над будівлею міської Ратуші, що символічно відтворило події 1990 року.