Кафедра туризму Львівської політехніки
на форумі туризму та гостинності

16–18 жовтня 2018 року у Львові відбувається Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, в якому бере участь кафедра туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Національного університету «Львівська політехніка».

У рамках форуму одночасно працюють XIX Міжнародна виставка- ярмарок «ТурЕКСПО», XI Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес», на яких можна ознайомитися з туристичними пропозиціями 7 країн та 18 областей України.

Виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» – це визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, місце зустрічі національних та представників міжнародних туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення. Основна мета виставки – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності.

на форумі туризму та гостинності на форумі туризму та гостинності на форумі туризму та гостинності на форумі туризму та гостинності на форумі туризму та гостинності