ІППТ Львівської політехніки
групове фото

10 жовтня 2018 року кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» організувала для студентів Дрогобицької філії Інституту можливість побувати на швейному підприємстві «Фактор». Захід відбувся з ініціативи доцента Лева Кльоби у рамках співпраці ІППТ з підприємствами та фінансово-кредитними установами Львова та Дрогобича.

Екскурсію провела Наталія Хом’як – директор цього швейного підприємства. Завдяки високій якості виготовлення одягу та професіоналізму керівництва підприємство регулярно отримує замовлення від європейських торговельних фірм. Для виготовлення продукції використовують високоякісні тканини провідних європейських виробників. Виготовлений на цьому підприємстві одяг для жінок органічно поєднує строгість стилю з вишуканою романтичністю та оригінальністю.

Студенти мали можливість ознайомитися з процесом виробництва, виробничими цехами швейної фабрики та з різноманітним сучасним обладнанням. Студенти відвідали розкрійний, швейний та прасувальний цехи підприємства, уважно спостерігали за процесом пошиття жіночого одягу та підготовки його для відправки за кордон. Учасники екскурсії зацікавлено розпитували директора про все, що стосується організації пошиття виробів, ділилися між собою враженнями.

Майбутні фінансисти мали можливість не тільки ознайомитись із облаштуванням виробничих приміщень, побачити сучасне швейне обладнання, а й почули багато цікавих коментарів стосовно організації швейного виробництва та можливості проходження практики у фінансовому відділі підприємства.