Маргарита Носкова
на зустрічі з учнями

Згідно плану профорієнтаційної роботи ІНПП та кафедри педагогіки та соціального управління 3 жовтня 2018 року було проведено профорієнтаційну зустріч з учнями 10-х, 11-х класів, класними керівниками та адміністрацією школи № 4 м. Броди  та студентами 4-го курсу  Бродівського педагогічного коледжу, яку провели викладачі кафедри педагогіки та соціального управління професор Криштанович М.Ф. та доцент Носкова М.В.

Аудиторії було зроблено коротку доповідь про Національний університет «Львівська політехніка», навчально-науковий інститут права та психології та кафедру педагогіки та соціального управління. Ознайомлено з умовами вступної компанії 2018-2019 н. р.; розказано про педагогічні спеціальності, за якими здійснюється набір на денну та заочну форму навчання; матеріально-технічну базу та професорсько-викладацький склад інституту та кафедри.

Найбільшу зацікавленість присутніх викликали наступні питання: чи є місця за державним замовленням і які умови вступу; який конкурс абітурієнтів був минулого року; перспективи працевлаштування після закінчення навчання за спеціальністю 015 «Професійна освіта»; який пакет документів крім сертифікату подається до приймальної комісії; коли починає працювати приймальна комісія; які привілеї мають абітурієнти, що закінчили підготовчі курси, тощо.

Присутні отримали інформаційні буклети про умови прийому на спеціальність 015 «Професійна освіта». Також дана інформація була залишена у приймальні, на загальношкільному стенді та на інформаційній дошці навчальних установ.

Загалом зустрічі мали характер діалогу, відмічалась зацікавленість абітурієнтів до можливості навчатись у Львівській політехніці за педагогічними спеціальностями.

на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями на зустрічі з учнями