МІОК Львівської політехніки
воркшоп «Мігрувати, але не покидати?»

6 жовтня 2018 року на площі біля Храму Блаженних мучеників УГКЦ (вул. Стрийська, 29а, біля Центру Митрополита Андрея Шептицького) відбудеться воркшоп «Мігрувати, але не покидати?».

У ході обговорення учасники спільно генеруватимуть ідеї того, як власний досвід міграції можна використати не лише для себе чи своєї сім’ї, а й на користь рідного села, міста, регіону чи навіть країни.

Формат заходу – «Світове кафе» (англ. World café) – дасть змогу максимально активізувати учасників, об’єднаних у невеличкі групи, та залучити їх до розв’язання кожного із завдань поставленої проблеми, а також сприятиме продукуванню нових ідей, убезпечить від хаосу під час їхнього обговорення та надасть можливість почути думку кожного учасника.

Організатори – Міжнародний інститут освіти культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» та Інститут екуменічних студій Українського католицького університету.

Подія відбуватиметься на виставці-ярмарку громадських організацій у рамках ХI Екуменічного соціального тижня. Початок о 14:15. Вхід вільний.