Кафедра СР Львівської політехніки
плакат

З 21 до 29 вересня 2018 року на запрошення Міжнародного центру професійного партнерства «Інтеграція», кафедри соціології та соціальної роботи, адміністрацій Інституту гуманітарних і соціальних наук та Львівської політехніки Університет відвідають професор Маршалл Боткін та пані Рейчел Неклес (Коледж Фредерік Ком’юніті, Меріленд, США).

Метою візиту поважних гостей є участь у розробленні стратегії Служби для ветеранів та Клініки здоров’я громади на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Програма перебування іноземних гостей є насиченою: презентація американського досвіду надання послуг ветеранам у Коледжі Фредерік Ком’юніті; проведення круглого столу на тему «Формування Служби ветеранів для учасників бойових дій та членів їхніх сімей», лекцій та інших навчальних заходів для студентів і викладачів кафедри соціології та соціальної роботи.

Під час робочої зустрічі із проректором з міжнародних зв’язків Університету Олегом Матвійківим та проректором із науково-педагогічної роботи Романом Коржем заплановано окреслити перспективи для подальшої співпраці між Львівською політехнікою та Коледжем Фредерік Ком’юніті.