Наталя Яценко, тижневик «Аудиторія»
Волейболісти

Якщо ти вступив до Політехніки чи вже не перший рік вчишся в ній, то знаєш, що спортивне життя студента тут тісно переплетене з навчанням. І мова не лише про традиційні пари з фізичного виховання, а й про те, що поза ними – змагання. На що чекати найближчим часом, розповів завідувач кафедри фізвиховання Віктор Корягін:

– Уже від перших днів вересня розпочалися тренування в усіх секціях (хоч дехто зі студентів-спортсменів тренувався і влітку). З нового – відкриваємо секцію зі стрільби з лука для дівчат. Набиратимемо до неї студенток, насамперед – з першого курсу. Сьомого вересня наша жіноча баскетбольна команда їде на міжнародний турнір. Невдовзі розпочнеться другий етап змагань Універсіади Львівщини, плануємо провадження Чемпіонату університету серед викладачів – настільний теніс, бадмінтон, футзал, шахи, волейбол та ін. Аналогічні змагання, та з більшою кількістю видів спорту, відбуватимуться й серед студентів.

Особливо гарячим буде жовтень: триває підготовка до Чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі серед чоловіків і жінок та з гандболу теж серед чоловіків і жінок, з футзалу серед чоловіків, які грають у студентській лізі. Від жовтня і до травня на політехніків-спортсменів чекають змагання Універсіади України зі щонайменше тринадцяти видів спорту – баскетболу, волейболу, настільного тенісу, аеробіки, регбі та ін.