Іван Кульчицький
Горизонт 2020

Шановні колеги!

НКП «Інформаційно-комунікаційні технології» у співпраці з ГО «Агенція Європейських Інновацій» розпочинає безкоштовний навчальний практикум для організацій та осіб, які зацікавлені апробувати на практиці основні типові рекомендації щодо пошуку партнерів та підготовки колабораційних проектів на конкурси програми Горизонт 2020.

Початковий етап триватиме до 9 вересня 2018 року. Протягом цього часу зацікавлені особи повинні ознайомитись із основами участі у Горизонт 2020, переглянути пріоритети очікуваних конкурсів та визначитись щодо участі у навчальному практикуму шляхом онлайн  реєстрації за посиланням: https://goo.gl/forms/tF9dwmxOuO33A6t22

З відібраними учасниками практикуму буде проводитись цілеспрямоване індивідуально-групове очно-дистанційне навчання в рамках якого передбачається виконання наступних практичних завдань:

1. Вибір та аналіз змісту пріоритетних тем конкурсів (Topics of calls)  програми Горизонт 2020, які будуть оголошені осінню 2018 року та у 2019 році.

2. Огляд попередніх напрацювань у тематиках  вибраних конкурсів

3. Формування бачення власної ролі у потенційній проектній заявці (координатор чи партнер) та підготовка анотованого опису можливих дій у такому проекті

4.  Ознайомлення з інструментами  пошуку партнерів та розміщення свого досвіду і пропозицій на різних сервісах пошуку партнерів.

5. Підготовка і розміщення профілю на сайті заходу ICT event 2018

6. Обговорення виконаних робіт, формування плану підготовки проектів та продовження підготовки проектів за вибраними пріоритетами відповідно до узгоджених індивідуальних планів.

Кожне завдання буде супроводжуватись менторською підтримкою НКП ІКТ НУ «Львівська Політехніка». Ви також можете звертатись із запитаннями до інших НКП з врахуванням їх тематичної спрямованості.

За можливості будуть також організовані очні зустрічі для проведення фокусних занять та обговорень.

Учасники, які пройдуть повний цикл занять, отримають Сертифікат участі у Практикумі та менторську підтримку на наступних етапах підготовки проектів.

Якщо Ви зацікавились участю у даному навчальному практикумі, то Вам необхідно до 9 вересня 2018р. виконати перше завдання, а саме:

ознайомитись з базовими можливостям участі у програмі Горизонт 2020, вибрати для себе тематичні пріоритети конкурсів та визначитись із можливими типами проектів.

 

З особливостями участі у програмі Горизонт 2020 Ви можете ознайомитись на нашому сайті, а також використати матеріали інших НКП.

Ми рекомендуємо наступні ресурси:

Національний портал Горизонт 2020

http://h2020.com.ua/uk

НКП «Дії Марії Кюрі» НУ Львівська Політехніка

http://www.lp.edu.ua/ncpmka

НКП КПІ імені Ігоря Сікорського (методичні матеріали)

http://ncp.kpi.ua/ncp-info-material

НКП Івано-Франківського НТУ нафти і газу

https://inno.nung.edu.ua/uk/ncp

НКП Ужгородського НУ

https://ncp-uzhnu.net.ua