КАФЕДРА ЗМД ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
учасники Logistics Summer Camp

27-28 липня 2018 р. у заміському клубі Grand Admiral Resort & SPA  біля Києва відбувся Logistics Summer Camp – захід, що об’єднав фахівців з усієї України у сфері зовнішньоекономічної діяльності, логістики та управління ланцюгами поставок. Долучився до заходу й доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, експерт з реформування митних органів, к.е.н. Андрій Тодощук.

Протягом двох днів експерти, підприємці та керівники бізнес-структур обговорювали актуальні проблеми оптимізування логістичних витрат, пошуку потенційних клієнтів та партнерів для бізнесу, вдосконалення системи набору та відбору персоналу, його мотивування і навчання, формування KPI, що дають змогу ідентифікувати траєкторію зростання бізнесу, тощо. Формат робочого дня Logistics Summer Camp передбачав аналітичні та практичні доповіді провідних експертів, анонси, презентації і майстер-класи з ефективного управління логістикою, запасами, ланцюгами поставок, розв’язання практичних бізнес-кейсів, практичні робочі сесії, діалоги, дискусії та відкриті консультації, робочі міні-виставки тощо.  Учасниками Logistics Summer Camp були транспортні компанії, логістичні оператори, митні та страхові брокери, інвестиційні, юридичні, консалтингові, фінансові, будівельні та девелоперські компанії, власники об’єктів складської нерухомості, постачальники послуг та інші суб’єкти. 

учасники Logistics Summer Camp учасники Logistics Summer Camp учасники Logistics Summer Camp учасники Logistics Summer Camp