КАФЕДРА ЗМД ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
учасники четвертого англомовного табору

Упродовж 22 – 29 липня 2018 р. викладачі кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності к.е.н., доцент Наталія Горбаль та к.е.н., старший викладач та Мар'яна Руда були учасниками четвертого англомовного табору, організованого кафедрою іноземних мов Львівської політехніки та волонтерами Корпусу миру США. Навчання передбачало насичену програму для поглиблення знань з англійської мови та вдосконалення педагогічної майстерності.

У таборі взяли також участь інші викладачі Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки, зокрема, Уляна Когут та Наталія Чорнописька.

За отримані нові знання і досвід, неймовірні позитивні емоції та енергетику, а також надзвичайно високий рівень організування табору кафедра ЗМД висловлює щиру подяку ректору Львівської політехніки, професору Юрію Бобалу, завідувачу кафедри іноземних мов, професору Наталії Мукан, директору навчально-оздоровчого табору «Політехнік-4» Іванові Тюрдьо, а також волонтерам Корпусу миру.

учасники четвертого англомовного табору учасники четвертого англомовного табору учасники четвертого англомовного табору учасники четвертого англомовного табору