МІОК ЛЬВІВСЬКОЇ ПОЛІТЕХНІКИ
Літня школа україністики «Крок до України»

19-те липня, четвертий день Літньої школи,  запам’ятався учасникам відвідуванням після занять з української мови вистави «Украдене щастя» — соціально-психологічної драми, поставленої режисером Ф. Стригуном за однойменним твором І. Франка.

Особливістю відвідин театру було те, що через знайомство із класикою української літератури та українського театру наші студенти мали змогу пізнати особливості етнічної культури українського народу, поповнити свій словниковий запас новими виразами, що є характерними для мови творів І. Франка. Унікальним було ще й те, що це була остання вистава перед закриттям 100-го сезону Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької.

Дивовижна гра акторів, чудові декорації, колоритні національні костюми, доволі несподіваний фінал драми – все це сприяло створенню відповідної атмосфери у переповненій глядацькій залі й не оплескам – оваціям після завершення вистави.

Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України» Літня школа україністики «Крок до України»