За матеріалами сайту ЛОДА
компанія SoftServe відсвяткувала 25-річчя

11 липня 2018 року відбулись урочисті заходи з нагоди 25-річчя від дня заснування ІТ-компанії SoftServe. Усіх її працівників привітав зі святом голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

– Я хотів би подякувати компанії SoftServe за ту велику сім’ю у 5 тисяч неперевершених фахівців, які сьогодні зібрані в одній команді. Це великий потенціал не лише Львівщини, але й усієї України. Це бренд, завдяки якому сьогодні Львівщина є впізнаваною у всьому світі, – зазначив очільник Львівщини.

SoftServe (СофтСерв) – провідна українська ІТ-компанія, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг, була заснована у 1993 році у Львові. Її започаткували два аспіранти Національного університету «Львівська політехніка» Тарас Кицмей та Ярослав Любінець. Головні офіси компанії розташовані у Львові та Остіні (штат Техас, США), понад 5000 працівників працюють у європейських та американських офісах компанії. SoftServe є однією з найбільших компанії-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших аутсорсингових компаній України.

компанія SoftServe відсвяткувала 25-річчя