За матеріалами сайту «33 канал»
Випускники Хмельницького коледжу Політехніки одержали дипломи

Ошатні сукні та костюми, сльози на очах і такий омріяний диплом… Вони уже стали молодшими спеціалістами у сфері програмної інженерії, комп’ютерних систем, автомобільного транспорту, інженерної механіки, економіки та менеджменту. Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» відзначив урочистий випускний своїх студентів.

Більшість студентів зазначають: роки, проведені у цих стінах, у цих навчальних класах та за цими партами, і справді залишаться у пам’яті на все життя. Кажуть, отриманні знання відкривають шлях у широкий світ професій. Дехто з випускників уже має роботу і каже: без пильності викладачів та чуйності кураторів цього б не було.

На святі, традиційно, були присутні і батьки випускників. Вони щиро дякують викладачам та самому коледжу, адже переконані: це надзвичайно сильний старт для їхніх синів та дочок.

Загалом, свої дипломи цьогоріч одержали 262 політехніки. Проте випускний – це підсумок не лише для студентства, а й результат роботи самого коледжу. Тут пишаються: цьогоріч укотре перемогли у більшості олімпіад загальноосвітніх та профільних дисциплін у Хмельницькій області. Окрім того, здобули ІІ місце на Всеукраїнських олімпіадах з інформатики та комп’ютерної техніки, а також із комп’ютерної графіки. До того ж, увійшли в першу десятку на Всеукраїнській олімпіаді з математики.

До слова, окрім диплому про освіту, кожен випускник міг відвідувати додаткові заняття й одержати додаткові сертифікати, наприклад, від американської програми SolitWords. Цього року почали співпрацю ще й із всесвітньовідомою академією Циско. Також до списку додають і посвідчення водія категорії Б.