Кафедра фінансів Львівської політехніки
Мар’яна Батюк

Розповідає Мар’яна Батюк, магістр кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка»:

– Безліч конференцій, олімпіад, конкурсів та програм стажування – це лише маленька частинка широкого спектру перспектив, які відкриваються перед студентами кафедри фінансів. Кожен має можливість проявити себе, а викладачі завжди готові підтримати й дати фахову пораду…

Ґрунтовні знання та досвід, який я отримала в процесі навчання, стали запорукою мого подальшого розвитку. Зараз я навчаюсь за програмою подвійних дипломів у Краківській гірничо-металургійній академії імені Станіслава Сташіца. База знань, одержаних у рідному університеті, дає можливість упевнено почуватися на заняттях і легко здавати сесію на відмінно. Крім цього, це чудовий шанс відчути себе в новому культурному середовищі, покращити знання іноземних мов та знайти нових друзів.

Міжнародні зв’язки Національного університету «Львівська політехніка» і кафедри фінансів зокрема дали мені змогу взяти участь у програмі «Leopolis for Future». Завдяки цьому я отримала шанс пройти тримісячне стажування в міжнародній аудиторській компанії KPMG у Варшаві. Я вважаю це важливим кроком для мого подальшого розвитку у сфері фінансів і чудовим стартом для моєї майбутньої кар’єри.