Tech StartUp School Львівської політехніки
Тарас Кицмей в стартап-школі Tech StartUp School

19 червня 2018 року в стартап-школі Національного університету «Львівська політехніка» приймали дуже поважного гостя – співзасновника і члена ради директорів компанії SoftServe Тараса Кицмея.

Ознайомившись із діяльністю Tech StartUp School, гість поділився думками про те, якою має бути нині університетська освіта і що допоможе досягти успіху в сучасних умовах ринку праці.

Ось кілька думок Тараса Кицмея про стартапи.

  • Tech StartUp School – це дуже добре доповнення до вищої освіти. Молодь зараз дуже активна, відкрита до нового – і це потрібно підтримувати.
  • Стартап-школа – один зі способів допомогти розвинути їхні таланти та здібності. Адже досвід, здобутий під час створення стартапів, матиме величезний вплив на їхній подальших розвиток.
  • Навіть якщо не все вдалося, все одно знання і досвід, який отримали, – колосальний. Хоча зазвичай все вдається, можливо, не завжди розробники доходять до етапу комерціалізації свого продукту, та це не так суттєво, якщо зважити, скільки нового запровадили.
Тарас Кицмей в стартап-школі Tech StartUp School Тарас Кицмей в стартап-школі Tech StartUp School Тарас Кицмей в стартап-школі Tech StartUp School Тарас Кицмей в стартап-школі Tech StartUp School