Кафедра фінансів Львівської політехніки
Центр надання послуг PwC

Для студентів старших курсів та викладачів кафедри фінансів Національного університету «Львівська політехніка» представники міжнародної аудиторської та консалтингової компанії «PwC Україна» влаштували презентацію своєї діяльності та можливостей працевлаштування і кар’єрного росту. Зустріч відбулася в нещодавно відкритому офісі компанії PwC у Львові за сприяння викладачів кафедри.

Студенти Університету мали змогу поспілкуватися з головним директором Львівського відділення «PwC Україна», представником відділу кадрів та директором відділу аудиту.

Для гостей відбулася презентація Львівського відділення «PwC Україна», його стратегії, основних цілей та цінностей. Студенти дізналися про основні вимоги до кандидатів, які бажають приєднатися до команди «PwC»: вища економічна освіта, володіння іноземними мовами, прагнення здобувати нові знання та професійні навички. Політехнікам детально розповіли про основні напрями діяльності Центру – виконання широкого спектру професійних завдань для аудиторських, податкових та консультаційних проектів PwC. Саме зараз є чудова можливість збудувати стрімку кар’єру в компанії, оскільки Центр лише починає набирати працівників і готовий брати студентів з хорошою базою знань та продовжувати їхнє навчання вже в конкретному професійному напрямі.

Під час презентації компанії політехніки активно задавали запитання та відповідали на запитання працівників компанії. Наприкінці зустрічі студентам було запропоновано пройти контрольний тест для перевірки знань. Маючи широку базу знань, здобутих за роки навчання від справжніх професіоналів кафедри фінансів Львівської політехніки, студенти легко впоралися з отриманими завданнями.