Леся Крук, Центр комунікацій Львівської політехніки
Михайло Гончар

Згідно з умовами вступу 2021 до Львівської політехніки, цьогоріч довідки про медичний огляд повинні здавати лише ті абітурієнти, які мають пільги. Як пояснив відповідальний секретар Приймальної комісії Львівської політехніки Михайло Гончар, решта вступників медичний огляд матимуть вже у першому семестрі навчання в університеті.

«Довідки про медичний огляд повинні здавати виключно ті категорії вступників, які користуються спеціальними умовами вступу. Тобто це абітурієнти, які мають певні пільги. Зокрема, люди з інвалідністю 1 та 2 групи, особи з певними видами захворювань.

Ті абітурієнти, які не мають проблем зі здоров’ям і не користуються спеціальними умовами вступу, не повинні здавати медогляд, тому що під час першого семестру навчання в університеті, всі першокурсники проходитимуть його у студентській поліклініці № 10. Зауважу, що цей медогляд буде важливим, адже без нього студент не матиме допуску до сесії», – розповів відповідальний секретар Приймальної комісії Львівської політехніки Михайло Гончар.