Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
представники компанії Cypress у Політехніці

22 травня до студентів завітали випускники Політехніки, представники українського осередку міжнародної інженерної компанії у сфері ІТ – Cypress. Організував захід відділ працевлаштування та зв’язків із виробництвом, до слова, компанія тісно співпрацює з університетом – торік вона обладнала лабораторію віртуальних вимірювальних засобів та програмування в Інституті комп’ютерних технологій, автоматики та метрології.

Світовий штат Cypress – 7 тисяч осіб, українське представництво розташоване у Львові, куди й запрошують політехніків, котрі спеціалізуються на напрямах «електроніка» та «програмування», тобто представників інститутів ІТРЕ, ІКТА, ІКНІ.

– Ми не прийшли агітувати вас, наша мета – розповісти, що не обов’язково чекати до випуску, щоб знайти роботу. Ще у студентські роки ви маєте всі шанси побудувати кар’єру зокрема й у Львові. Cypress пропонує прозорість кар’єрного зростання: кожен працівник знає, які саме кроки потрібно зробити, щоб отримати підвищення. Нинішній президент нашої компанії прийшов на цю роботу студентом. Через 8 років він став віце-президентом, – розповідає менеджер роботи з персоналом Ірина Петрусь.

Компанія отримала багато інноваційних нагород у США, оскільки є активним гравцем на автомобільному, промисловому ринках та ринку споживацької електроніки. Один із продуктів, інтелектуальна розробка якого належить саме українським працівникам львівського офісу компанії – панель керування, якою обладнаний салон автомобіля Tesla.

Якщо в інших компаніях програмісти пишуть коди, продають їх і на цьому доля дітища стає невідомою, то спеціалісти компанії Cypress знають, куди конкретно було застосовано їхні розробки, відчувають себе частинкою кінцевого рішення і пишаються цим.

Серед інших переваг, які пропонує компанія: гідна зарплата, гнучкий графік, можливість подорожувати, а також – заглянути у майбутнє і першими побачити технології, які невдовзі з’являться на ринку.

Cypress відкрита до співпраці, а тому запрошує політехніків відвідати офіс компанії. Організувати такий захід можуть самі студенти, написавши відповідного листа на електронну скриньку Iryna.Petrus@cypress.com.

представники компанії Cypress у Політехніці представники компанії Cypress у Політехніці представники компанії Cypress у Політехніці представники компанії Cypress у Політехніці представники компанії Cypress у Політехніці