Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Майбутні зварники відвідали підприємство з переробки садовини

Третьокурсники кафедри зварювального виробництва, діагностики та відновлення металоконструкцій із викладачами Олександром Лампіцьким і Андрієм Войтовичом побували на екскурсії на підприємстві T.B. Fruit, що у Городку біля Львова.

Виробнича діяльність підприємства пов’язана із переробкою фруктів, овочів. Цю екскурсію студенти та їхні викладачі здійснили задля того, щоб ознайомитися з виробничими засобами підприємства, а також поцікавитися перспективою працевлаштування.

Основну увагу під час екскурсії було зосереджено на ремонтно-виробничій дільниці, де саме виготовляють і реставрують металоконструкції, деталі машин для потреб фабрики. Студенти побачили, що виробничі засоби дільниці на високому технологічному рівні, що створює можливість повністю забезпечити вимоги підприємства.

– Із розмови після екскурсії студенти висловили свої враження. На їхню думку, територію T.B. Fruit гарно впорядковано, виробничі приміщення, де готують і переробляють фрукти, овочі, впорядковано відповідно до європейського зразка, – розповідає асистент кафедри ЗВДВ Андрій Войтович.

Усе обладнання, яке на підприємстві використовують для приготування харчових продуктів і для роботи з металоконструкціями, виготовлене на провідних фірмах світу. Учасники екскурсії висловили побажання – щоб T.B. Fruit розвивалося, акцентуючи на високій якості продукції.

Нагадаємо, відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки спільно з кафедрою органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій організували відвідини компанії T.B. Fruit для студентів, що спеціалізуються на хімічних технологіях харчових добавок та косметичних засобів.