Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
студенти

Студенти відділень програмної інженерії та інженерної механіки Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у І Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської мови «На урок», метою якої було відзначення талановитих учнів і студентів та створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення дисципліни.

В інтелектуальних змаганнях серед 10 класів взяли участь 4058 найкращих учнів та студентів із 542 навчальних закладів з 284 населених пунктів України. Студенти Хмельницького політехнічного коледжу, як завжди, гідно представили свій навчальний заклад та показали високий результат. Так, студентка відділення програмування Діана Гунчак набрала 100 балів зі ста можливих і заслужено посіла І місце, здобувши диплом І ступеня всеукраїнського рівня. Також дипломами І ступеня були відзначені Володимир Качур та Ірина Борсук, які лише декількома балами поступилися Діані. Один студент коледжу одержав диплом ІІ ступеня, а ще троє – дипломи ІІІ ступеня.

Серед 11 класів участь взяли 2598 учнів та студентів з 397 навчальних закладів із 223 населених пунктів. Дипломами ІІ ступеня всеукраїнського рівня було відзначено 5 студентів Хмельницького політехнічного коледжу, ще 4 отримали дипломи ІІІ ступеня.