ПрАТ «Львівобленерго»
Андрій Трембецький

У ПрАТ «Львівобленерго» кожен може досягти кар’єрного росту та працювати на керівній посаді. Але для цього, передусім, потрібно мати бажання навчатися, розвиватися і, найголовніше, – любити свою професію. І це легко довести на прикладі працівників ПрАТ «Львівобленерго», які влаштувались за робітничими професіями, а тепер займають керівні посади.

Знайомтесь: Андрій Трембецький – випускник Національного університету «Львівська політехніка» і стипендіат Товариства. Починав працювати електрослюсарем з ремонту устаткування ЕТГ Жидачівського району електромереж, а тепер займає керівну посаду начальника служби розподільчих мереж виконавчої дирекції.

– Чесно кажучи, мені подобалось працювати на всіх посадах – електрослюсарем, майстром, диспетчером, заступником начальника служби експлуатації електромереж, заступником начальника служби розподільчих мереж, на теперішній посаді. Кожна посада з мене формувала фахівця. Але найбільше подобалось працювати майстром. Тоді бачив реальний результат. Не було світла у споживачів – відновили з бригадою лінію електропередачі, відремонтували КТП – і всі споживачі задоволені. Я ніколи не гнався за керівною посадою. Просто добросовісно виконував свою роботу, на якій посаді б не працював, – розповідає Андрій Трембецький.

Проте кар’єрного росту у Товариства досягають не лише працівники з вищою освітою, а й із середньою спеціальною. Такий працівник – Іван Струс, який сьогодні займає посаду провідного інженера служби охорони праці. Іван теж ділиться секретом успіху:

– Я завжди працював, ніколи не сидів на місці. Розвивався, навчався, багато читав, та й зараз читаю технічну літературу, цікавлюсь новинками з техніки. Вже працюючи тут, здобув вищу освіту за спеціальністю електротехніка. За дванадцять років роботи в компанії встиг попрацювати на різних посадах, починаючи з електромонтера з ремонту та монтажу кабельних ліній та закінчуючи провідним інженером служби охорони праці. Рік виконував обов’язки заступника начальника служби охорони праці. Головне – любити свою професію та завжди навчатись, тоді кар’єрний ріст у компанії гарантований.