Прес-служба Львівської політехніки
Ярмарок Кар’єри

Днями Рада студентів технічних університетів BEST (Board of European Students of Technology), що базується у Львівській політехніці, провела традиційний Інженерний ярмарок кар’єри. Його учасниками стали 32 провідні компанії та фірми, котрі запропонували студентам перспективні вакансії для працевлаштування і подальшого кар’єрного зростання.

Ярмарок відвідали понад 3,5 тисяч студентів, які отримали шанс стати справжніми професіоналами в одній з провідних компаній України.

Подібний захід BEST проводить не вперше. Це – оптимальний майданчик для діалогу між випускниками навчальних закладів і працедавцями, одна із дієвих і апробованих форм презентації провідних компаній, розрахована на студентів та молодих спеціалістів, які бажають зробити перший крок до професії. Працедавці пропонують вакансії та стажування, а студенти безпосередньо спілкуються з їхніми представниками, заповнюють та подають свої резюме, яке в подальшому вивчається і служить стартовим поштовхом до службової кар’єри.

Нагадаємо, BEST – це неприбуткова, неполітична та нерелігійна організація, яка представлена у 94 осередках 32 країн світу. З 1989 року вона забезпечує обмін знаннями та співробітництво між студентами, компаніями та університетами на теренах Європи. BEST допомагає студентам досягти глобальності мислення, кращого розуміння культур та народів, а також розвинути навички роботи в міжнародному середовищі.

Локальний осередок BEST Lviv розпочав функціонувати у Львівській політехніці з 2002 року. Він співпрацює з більше ніж 50 українськими та міжнародними компаніями, організаціями та навчальними закладами, реалізує чимало корисних та суспільнозначимих проектів, одним з яких є Інженерний ярмарок кар’єри.
 

Світлини Йосипа Марухняка

Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри