Прес-служба Львівської політехніки
нагородження

Днями колектив кафедри теоретичної і практичної психології Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка» відзначив своє професійне свято. З теплими привітаннями до присутніх звернувся директор Інституту доктор юридичних наук професор Володимир Ортинський, який вручив найкращим студентам і працівникам грамоти та подяки.

На жаль, це свято в календарі пересічних громадян посідає непомітне місце. Тим часом професія психолога стає все більш затребуваною в наш час. Про це говорив на урочистостях завідувач кафедри професор Мирон Варій. Він наголосив, що за психологією – велике майбутнє, і не лише як допомога клієнтам, але й як пошук молодих талановитих людей, розвиток у них творчого потенціалу.

Доктор психологічних наук професор Ірина Сняданко привернула увагу до ролі жінки в українському науковому співтоваристві, говорила про можливості розвитку психології як перспективної науки. Натомість кандидат психологічних наук доцент Юрій Вінтюк присвятив свій виступ історії розвитку психологічної науки Галичині.

Святкування завершилося концертом, який організували і провели студенти кафедри.
 

Світлини Йосипа Марухняка

Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога Святкування День психолога