ІНЕМ Львівської політехніки
переможці

16–17 квітня 2018 року на базі Тернопільського національного економічного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління персоналом та економіка праці».

За підсумками конкурсу студентка кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» Владислава Ярошенко здобула диплом І ступеня з науковою роботою «Соціальна адаптація працівників-мігрантів в умовах євроінтеграції» (наукові керівники – доцент Христина Передало і доцент Олег Дорош).

Докладніше: Сайт кафедри ЗМД на Порталі Львівської політехніки

У Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті відбувся Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Економіка підприємства» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» та зі спеціальності «Економіка» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр».

Студентки кафедри економіки підприємства та інвестицій Національного університету «Львівська політехніка» Валентина Бондаренко і Марія Лущанець взяли участь у конкурсі та стали його призерами, посівши ІІІ місце.

Докладніше: Сторінка кафедри економіки підприємства та інвестицій у соцмережі Фейсбук

У Харківському національному університеті міського господарства імені О.М. Бекетова відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Логістика». Студенти-логісти Національного університету «Львівська політехніка» здобули на ній друге і два третіх місця:

  • друге місце – Олександра Турко, IV курс бакалаврату;
  • третє місце – Аліна Бернацька, IV курс бакалаврату;
  • третє місце – Марія Павельчук, ІІ курс магістратури.

Докладніше: Сторінка кафедри маркетингу і логістики у соцмережі Фейсбук

переможці диплом диплом переможці