Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
 учасники International Summer School 2018

16–20 квітня 2018 року кафедра маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» проводить International Summer School 2018: Logistics & Marketing. Школа має 50 учасників із Познані (Польща), Дніпра, Запоріжжя, Рівного, Одеси та Львова.

Метою ISS’2018 є передавання інноваційних напрацювань викладачів кафедри маркетингу і логістики Університету у сфері логістики та маркетингу, налагодження та підтримка контактів з вишами-партнерами, розвиток комунікацій між студентами та викладачами вишів-учасників.

Ідея школи не нова – це результат плідної та тісної співпраці кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки та кафедри логістики Познанської політехніки (м. Познань, Польща). Це вже третя едиція школи, і щоразу зростає рівень її проведення, динамічно змінюється кількість та географія учасників. Робоча мова ISS’2018:L&M – англійська.

Програма ISS’2018:L&M складається з таких основних блоків:

  • теоретично-практичні заняття з викладачами кафедри маркетингу і логістики Львівської політехніки;
  • лекції представників логістичного бізнесу;
  • екскурсії на підприємства;
  • логістично-маркетинговий квест.

Також для учасників ISS’2018:L&M передбачено можливість побувати на екскурсії в головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка», відвідати музей Університету, а також екскурсію визначними місцями Львова.

На завершення та для закріплення отриманих знань учасники ISS’2018:L&M візьмуть участь у квесті, який увінчається урочистим врученням іменних сертифікатів.

Добрий рівень підготовки, цікава та насичена програма, а також заангажованість організаторів та учасників сприяють успішному проведенню International Summer School 2018: Logistics & Marketing. Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки планує продовжувати і розвивати міжнародну співпрацю як зі стратегічним міжнародним партнером – Познанською політехнікою, так і з іншими профільними кафедрами України.

Докладніше про International Summer School 2018: Logistics & Marketing

 учасники International Summer School 2018  учасники International Summer School 2018  учасники International Summer School 2018 International Summer School 2018  учасники International Summer School 2018  учасники International Summer School 2018