Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Ігор Кулиняк

Доцент кафедри менеджменту організацій Національного університету «Львівська політехніка» Ігор Кулиняк став переможцем конкурсу наукових праць молодих учених «Роль фінансового сектору у досягненні сталого розвитку: Європейський досвід та можливості його впровадження у національну практику», який відбувався у рамках проекту Модуль Жана Моне «The EU Financial Sector as a Driver for Sustainable Development: European Integration, Policy Reform and Networked Economy Perspectives» програми ЄС «ЕРАЗМУС+».

На конкурс було подано 32 конкурсні роботи 67 учасників із 13 областей і 13 провідних вишів України. Було створено неформальну мережу молодих та досвідчених дослідників, що вирішили запланувати розробку спільних проектів за напрямом Еразмус+ та активно співпрацювати щодо інформування учасників мережі про освітні й наукові заходи, що проходять в організаціях учасників.

Завершальний (третій) етап конкурсу в рамках проекту відбувався 27 березня 2018 року у формі Круглого столу «Впровадження кращих практик ЄС для створення сталого фінансового сектору України» в Академії праці, соціальних відносин і туризму м. Київ), присвяченого обговоренню сучасного стану та перспектив фінансових секторів ЄС та України. Круглий стіл став дружньою зустріччю для нетворкінгу, обміну ідеями, неформального спілкування молодих учених і досвідчених науковців, представників академічного середовища та студентства. Захід пройшов у інноваційному форматі TEDx, що означає серію коротких, доступних та оригінальних виступів спікерів у дусі місії TED «Ідеї, гідні розповсюдження», а основними доповідачами стали молоді дослідники – учасники конкурсу.

Ігор Кулиняк Ігор Кулиняк