Марія Буцманюк, тижневик «Аудиторія»
концерт

На черговому засіданні ради університетської «Просвіти» її голова Христина Бурштинська ознайомила присутніх із результатами Шевченківських читань й іменами студентів, яких пропоновано нагородити грошовими преміями від Товариства.

Рада підтримала пропозицію про виділення з фонду «Просвіти» по 500 грн за два перші місця, по 400 грн за два другі і по 300 грн за три третіх. Окрім того, додатково премією від «Просвіти» (500 грн) буде нагороджено учасників Львівського коледжу інфокомунікацій за ліричну композицію «Гамалія».

Ярослава Величко доповіла про хід підготовки до видання книжки з історії нашої «Просвіти», відзначила авторів, які вже подали свої спогади. Найцікавіші з них опубліковано в тижневику «Аудиторія». У редакційному портфелі чекають своєї черги статті просвітян Ореста Івахіва, Зенона Боровця, Людмили Найди. Готують свої спогади хіміки, будівельники, хор «Орфей» та інші. Їм порадили пришвидшити процес написання і вчасної подачі спогадів, адже час плине дуже швидко, а книжку варто видати до 150-річного ювілею «Просвіти» і 30-ліття створення Товариства у Львівській політехніці.

Про волонтерську діяльність розповіла Надія Любомудрова і заохотила присутніх надавати посильну допомогу родинам Небесної сотні та героїв нинішньої війни.