Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
випуск магістрів

Такі настанови дав випускникам Інституту права і психології ректор університету Юрій Бобало під час урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів.

Цього дня в актовій залі головного корпусу голку не пропхаєш. А директор ІНПП Володимир Ортинський зміг потрапити до зали лише через кабінет ректора. 420 випускників денної і заочної форм навчання отримали дипломи: 303 правники (70 із відзнакою), 46 психологів (10 із відзнакою), 22 журналісти (8 із відзнакою), 49 управлінців навчальними закладами (6 із відзнакою).

Вітаючи випускників, ректор нагадав, що вони у Львівській політехніці пережили два найважливіші моменти: вступ і випуск та запропонував порівняти свої відчуття тодішні і теперішні, проаналізувати, що змінилося за цей час у їхньому житті, у психіці, мотивації, а також закликав завжди пам’ятати про батьків, які переживають за своїх дітей упродовж усього життя, про викладачів, які робили все можливе, щоб підготувати добрих спеціалістів і про Політехніку, зі стін якої виходять і де багатьох своїх однокурсників сьогодні бачать востаннє.

Випускників також привітав директор інституту, його заступниця з виховної та організаційно-господарської роботи Уляна Парпан, завідувачі кафедр, викладачі.

випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів випуск магістрів