Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
аудиторія

У Львівському автомобільно-дорожньому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» з ініціативи та за підтримки директора М.Г. Брегіна створено новий сучасний комп’ютерний клас, оснащений необхідним обладнанням та ліцензійним програмним забезпеченням.

Це дасть змогу викладачам повністю реалізувати навчальні програми з комп’ютерної графіки та інших навчальних дисциплін, активніше запроваджувати інноваційні форми навчання та виховання, проводити факультативні заняття, організувати підготовку студентів до розробки курсового та дипломного проектування, а студентам відчути себе впевненими користувачами комп’ютерних програм і зрозуміти, що ці знання будуть мати вирішальний вплив на їхнє майбутнє.

З розвитком комп’ютерних технологій комп’ютерна графіка набула зовсім нового статусу, тому сьогодні її застосовують скрізь, де потрібні створення й обробка зображень та інших цифрових даних. Без швидкого і точного розв’язання графічних та геометричних задач не можна конструювати складні механізми і машини, будувати інженерні споруди, розвивати сучасну автомобільну галузь.