Кафедра ММП Львівської політехніки
в англомовному таборі

Доцент кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Уляна Когут з 29 січня до 3 лютого 2018 року брала участь у роботі зимового англомовного табору, організованого кафедрою іноземних мов Національного університету «Львівська політехніка» за участю волонтерів Корпусу Миру США в Україні.

У таборі взяли також участь інші викладачі Університету, зокрема Уляна Моторнюк, Наталія Горбаль та Мар’яна Руда з кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності, Анна Дмитрів із кафедри маркетингу і логістики, Роман Кочан із кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем та інші.

Учасники щиро висловлюють велику подяку за отримані нові знання і досвід, можливість розвитку та подальшої плідної співпраці, неймовірно позитивні емоції та високий рівень організування ректору Львівської політехніки професору Юрію Бобалу, завідувачу кафедри іноземних мов професору Наталії Мукан, директору навчально-оздоровчого табору «Політехнік-4» Іванові Тюрдьо, а також волонтеру Корпусу Миру Glenn R. Anderson та його колегам.