Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
учасники Координаційної наради за проектом «SmaLog» Erasmus+/КА2

4–8 грудня 2017 року відбулась перша Координаційна нарада за міжнародним проектом «Master in Smart Transport and Logistics for Cities» (SmaLog). Проект реалізовують у рамках програми Erasmus+/КА2. Зустріч проходила на базі Università degli Studi di Roma «Tor Vergata», м. Рим, Італія.

Суть проекту полягає в тому, що впродовж трьох років п’ять українських та два грузинських виші спільно з європейськими навчальними закладами з Італії, Германії та Польщі розроблять і впровадять нову навчальну програму підготовки студентів. Вона охоплюватиме напрям розумного міського транспорту та логістики.

На першій робочій зустрічі були презентовані всі учасники проекту, відбулося знайомство з системами освіти кожної країни та визначено основні зони відповідальності для кожного вишу. Також створено робочі групи за проектом, затверджено Комітет з управління проектом, SmaLog website та логотип проекту.

Учасники проекту

  • Україна:
    1. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова – суб-координатор проекту в Україні та Грузії
    2. Національний транспортний університет – основну діяльність за проектом реалізовує колектив кафедри «Транспортні системи та безпека дорожнього руху»
    3. Національний університет «Львівська політехніка»
    4. Житомирський державний технологічний університет
    5. Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень Національної академії наук України, м. Одеса
  • Грузія:
    1. Грузинський технічний університет, м. Тбілісі
    2. Батумська державна морська академія
  • Італія:
    1. Università degli Studi di Roma Tor Vergata – головний координатор проекту
    2. Università degli Studi di Roma «La Sapienza»
  • Німеччина:
    1. Hochschule Wismar, University of Applied Science: Technology, Business and Design
  • Польща:
    1. Silesian University of Technology

Національний університет «Львівська політехніка» на Координаційній нараді представляли доценти кафедри транспортних технологій Інституту інженерної механіки та транспорту Микола Жук і Володимир Ковалишин.

Координаційна нарада за проектом «SmaLog» Erasmus+/КА2 Координаційна нарада за проектом «SmaLog» Erasmus+/КА2 Координаційна нарада за проектом «SmaLog» Erasmus+/КА2 Координаційна нарада за проектом «SmaLog» Erasmus+/КА2