ІННЦПКО Львівської політехніки
Ярмарок Кар’єри

«Повторні» зустрічі з майбутніми абітурієнтами – так можна назвати розмови представників Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» з учасниками ХХІХ Ярмарку кар’єри, що відбувся 13–14 грудня 2017 року. Захід був організований відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету спільно з Львівським обласним центром зайнятості.

Деякі учасники зустрічі з приємністю відзначали, що 5–7 років тому вже спілкувалися з працівниками Центру професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки й обговорювали вибір майбутньої професії, перебуваючи у статусі школяра – майбутнього абітурієнта. Сьогоднішня розмова стосувалася наступного важливого життєвого кроку – вибору другої вищої освіти.

Ярмарок кар’єри також відвідали школярі ліцеїв, гімназій та шкіл, які під час спілкування отримали вичерпну інформацію про спеціальності та спеціалізації, за якими здійснюється підготовка фахівців у Львівській політехніці.

Ярмарок Кар’єри Ярмарок Кар’єри