Прес-служба Львівської політехніки
Юрій Бобало привітав організацію «Золоті Леви Чорної Сотні» з річницею

Днями ректор Національного університету «Львівська політехніка» професор Юрій Бобало надіслав привітання членам знаної в Україні патріотичної організації «Золоті Леви Чорної Сотні» з нагоди четвертої річниця від дня її заснування.

У привітанні, зокрема, сказано:

«Створена кілька років тому в період буремних подій на Майдані Незалежності, добровольча організація полум’яних українських патріотів «Золоті Леви Чорної Сотні» відіграла виняткову роль у поваленні тодішнього злочинного правлячого режиму та перемозі Революції Гідності.

Нині Ваш добровольчий підрозділ разом із побратимами захищають східні кордони України від російської агресії, забезпечують громадський порядок у містах і селах не тільки в зоні АТО, а й в інших куточках країни. Цінно й те, що Ви значну увагу приділяєте проведенню різноманітних патріотичних просвітницьких та мистецьких заходів, спрямованих на те, щоб українці не забували свою рідну мову та край, де народилися. Особливо зворушує постійне опікування членів Вашої організації дітьми прифронтової зони.

Ви обрали надзвичайно потрібну й соціально-значиму місію – захищати Вітчизну та дбати про духовний стан свого народу. Ви – нащадки славних козаків і січових стрільців – по-синівськи дослуховуєтеся до мудрого заповіту Тараса Шевченка: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля». То ж маєте обов’язок – всією своєю силою та незламною волею захищати свою рідну українську хату, боронити українську правду!

Бажаю Вам незламної волі й сили духу, непохитності у своїх патріотичних переконаннях, міцного козацького здоров’я, мужності та відваги!».